Faciliteter

Afmærkede cykelruter
Afmærkede løberuter
ridning
wc og bruser/bad på værelset
håndbold
indendørs fodbold
vandpolo

Danhostel Hvide Sande

Overnat tæt på lækre sild, spændende seværdigheder og sjove udendørsaktiviteter. Her kan I slappe af fra hverdagen omgivet af vilde klitlandskaber tæt på Vesterhavets brusen.

Hvide Sande er en lille by i Vestjylland, der ligger ved det store sluseanlæg mellem Nordsøen og Ringkøbing Fjord. Byen er kendt som en af Danmarks største fiskerihavne med over 200 fiskefartøjer og daglige fiskeauktioner. Om sommeren kommer turisterne langvejs fra for at opleve badestranden, det særprægede klitlandskab og det rige fugleliv langs Vesterhavet. De kommer både fra Tyskland, Holland og andre europæiske lande.

Hyggelige grillaftener og røget fisk

Her på kanten af Danmark kan du overnatte på lille, hyggelige Danhostel Hvide Sande. Dette hostel ligger på Holmsland Klit tæt ved Fiskeriets Hus og Røgeriet. Der er 88 sengepladser fordelt på 23 familierum. Desuden er her et dejligt køkken, en opholdsstue, kiosk, legeplads samt bordtennis. Her er hyggelige grillaftener og røget fisk lige om hjørnet.

Sildefestival, Lyngvig Fyr, Tipperne, Abelines gård, Kabelparken og vind i håret

Hvert år afholder Hvide Sande Danmarks største lystfiskerkonkurrence, nemlig det uofficielle VM i sildefiskeri. Silden trækker hvert forår ind i Ringkøbing Fjord for at gyde, hvilket gør området ved slusen i Hvide Sande til et eldorado for lystfiskere. Det fejres årligt med den traditionsrige "Sildefestival".  Af andre attraktioner i nærområdet kan nævnes det 38 meter høje Nørre Lyngvig Fyr, Abelines Gaard og fuglereservatet Tipperne. Hele naturen mellem hav og fjord er i det hele taget en stor oplevelse for alle os, der ikke er vant til Vesterhavets natur- og dyreliv. Om den vilde natur og den evige vestenvind, siger folk i Hvide Sande: "Her blæser det først, når fårene ikke har krøller mere", for herude er man vant til lidt af hvert og tager det oftest med vestjysk gåpåmod og et smil.

Aktivt sted med Sea Beach Marathon, cykelturen Fjorden Rundt og Hvide Sande Svømmehal

Danhostel Hvide Sande er ideelt for aktive sjæle, der ønsker en god overnatning. 100 meter fra vandrerhjemmet er der en sports- og svømmehal, 1 km derfra fodbold- og tennisbaner og 2 km herfra mange lækre muligheder for at surfe. Og, så er der selvfølgelig både badestrande, gode fiskesteder og afmærkede vandrer- og cykelstier i området. Desuden er byen også vært for "North Sea Beach Marathon" i juni, og I kan også tage en frisk cykeltur "Fjorden Rundt" på 104 km. Er I mere til leg og hygge, så er der også Aqua Sports Zone Kabelpark eller de udendørs kunstværker ved Hvide Sande.

Altid inkl. fri adgang til både motionscentret og svømmehallen.Danhostel Hvide Sande – Ideelt overnatning for aktive sjæle med hang til smuk naturKimet ind mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger Danhostel Hvide Sande.Danhostel Hvide Sande er ideelt for aktive sjæle der ønsker en god overnatning. 100 meter fra vandrerhjemmet er der en sports- og svømmehal, 1 km derfra fodbold- og tennisbaner, 2 km derfra mulighed for at surfe, og så er der selvfølgelig badestrand, gode fiskemuligheder og afmærkede vandrer- og cykelstier i området.Danhostel Hvide Sande ligger på Holmsland Klit tæt ved Fiskeriets Hus og røgeriet. Der er 88 sengepladser fordelt på 23 familierum, der er et dejligt køkken, opholdsstue, kiosk, legeplads og bordtennis.Af attraktioner i nærområdet kan nævnes det 38 meter høje Nørre Lyngvig Fyr, Abelines Gaard og fuglereservatet Tipperne. Hele naturen mellem hav og fjord er i det hele taget yderst særpræget med klitlandskab og et rigt fugleliv.Så vil du se smuk natur og være et sted med masser af aktiviteter, er Danhostel Hvide Sande et godt bud til din overnatning når du skal på ferie i Danmark.DANHOSTEL HVIDE SANDE - MERE END BLOT OVERNATNING

I en tidligere garage til en redningstation er der i dag et Danhostel med 23 værelser i to etager. Her er hyggelige grillaftener og røget fisk lige om hjørnet.Silden trækker hvert forår ind i Ringkøbing Fjord for at gyde, hvilket gør området ved slusen i Hvide Sande til et eldorado for lystfiskere. Det fejres årligt med den traditionsrige "Sildefestival". Faktisk kan du også bare tage en frisk cykeltur "Fjorden Rundt" på 104 km. Kommer du med fiskestangen, løbe- eller cykelskoene? Eller måske bare badedragten og en god bog?Vi glæder os til at se dig til skønne overnatninger på Danhostel Hvide Sande

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Numitvej 5, 6960 Hvide Sande
Telefon
+45 4169 0366
Vært(er)
Julie Bloch Vestergaard
Email
hvidesande@danhostel.dk

Åbningstider

01/01 - 01/11(Tid)

Info

Antal senge
88
Antal værelser
23
Antal værelser med bad og/eller toilet
12
Antal værelser uden bad og/eller toilet
11

Se på kort

Klik på kortet herunder for at se Danhostel Hvide Sande på Google Maps

Danhostel Hvide Sande på Google kort

 

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Ringkøbing
Kirkevej 28, 6950 Ringkøbing-Skjern
fra 180,00 kr.
Danhostel Nymindegab
Vesterhavsvej 150, Lønne, Nymindegab, 6830 Varde
fra 335,00 kr.
Danhostel Henne Strand
Strandvejen 458, 6854 Varde
fra 330,00 kr.
Danhostel Blåvandshuk
Strandvejen 1 , 6840 Varde
fra 295,00 kr.