Adresse og kontaktinformation

  Adresse
  Egedalsvej 5, 8400 Ebeltoft
  Telefon
  +45 8634 2053
  Vært(er)
  Thomas Reffstrup
  Email
  info@toppenafebeltoft.dk

  Toppen af Ebeltoft

  Sport, matroser og vilde dyr

  På Toppen af Ebeltoft finder du os, drives af værter Thomas Hanberg Hansen og Thomas Reffstrup. Her - i Entreprenørforeningens tidligere kursusejendom, tegnet af Friis og Molkte, kan du overnatte på et af de 45 dejlige værelser . Er du sportsudøver,  tilknyttet aktiviteter i Ebeltoft Idrætscenter, eller holder du bare af at bo midt i naturen og alligevel tæt på et hyggeligt bymiljø? Så er Toppen af Ebeltoft et godt match.

  Paradis for sportsudøvere
  Kun få minutters gang fra Toppen af  Ebeltoft ligger Ebeltoft Idrætscenter, som vandrerhjemmet har tæt samarbejde med. Her har du adgang til en stor svømmehal med forskellige bassiner, fitnesscenter (Local Fitness), to gode idrætshaller, et dejligt udendørsanlæg med fodboldbaner og nye padel baner. Er du mere til vandring i naturen, så benyt dig af områdets stisystemer, der fører dig helt ned til de brostensbelagte gader i Ebeltoft by.

  Oplevelser for letmatroser og haj-elskere
  I Ebeltoft er der nok at tage sig til. Besøg fx Fregatten Jylland, lad børnene hjælpe skibsdrengen Karl med at finde den forsvundne lommekniv eller hør om fregattens 1000 historier på en af de daglige historiske introdutioner. Eller tag til Kattegatcenteret i Grenaa og bliv klogere på livet i havet. Her kan de store børn være tilskuere, når hajerne bliver fodret, mens de mindre kan få lov til selv at lege med i centerets ”rørebassiner” for små pilfingre. Udenfor venter store havdyr og en skøn vandlegeplads for hele familien.

  Ree Safari Park og Djurs Sommerland
  Trænger I til en dag med anderledes naturoplevelser, eller lidt ekstra fart, spænding og leg, så overvej en tur til Ree Safaripark eller til Nordens største sommerland, Djurs Sommerland. 

  Afbestillingsregler

  Verdensmål

  Toppen af Ebeltoft – Unikt sted på toppen af Ebeltoft

  Toppen af Ebeltoft ligger med en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig, Mols bjerge og byen. Her kan du nyde et ophold på et af de 45 flotte værelser med eget bad og toilet.

  En gangsti fører ned til den gamle bydel i Ebeltoft med toppede brosten, forretninger, caféer og hyggelig stemning. Her ligger også Det gamle rådhus, Glasmuseet og Fregatten Jylland klar til et besøg.

  Toppen af Ebeltoft har nyt gæstekøkken, udekøkken, pejsestue, beachvolleybane, flere gruppe-, plenum- og konferencerum og restaurant med eget storkøkken.

  Vandrerhjemmet drives af Ebeltoft Idrætscenter (ca. 500 meter), hvilket giver muligheden for en tur i svømmehal( kontakt svømmehal for priser og åbningstider)og Fitness Center (Local Fitness ) kræver  medlemsskab. Om aftenen kan du nyde udsigten og slappe af i den hyggelige gård, hvor der også kan grilles.

  På Toppen Af Ebeltoft  får alle, kursister, feriegæster, lejrskoler og sportsgrupper, et godt ophold.
   


   

   
   

  Åbningstider

  Søn - Lør
  02/01 - 17/12(Tid)

  Info

  Antal senge
  135
  Antal værelser
  45
  Antal værelser med bad og/eller toilet
  45
  Antal værelser uden bad og/eller toilet
  0

  Faciliteter

  Se på kort

  Klik på kortet herunder for at se Toppen af Ebeltoft på Google Maps

  Danhostel Ebeltoft Google Kort

   

  Andre hostels i nærheden

  Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
  Danhostel Rønde
  Grenåvej 10 B, 8410 Rønde
  fra 159,00 kr.
  Danhostel Aarhus
  Marienlundsvej 10, 8240 Aarhus
  fra 350,00 kr.
  Danhostel Aarhus City
  Fiskergade 10, 8000 Aarhus
  fra 199,00 kr.
  Danhostel Gjerrild
  Dyrehavevej 9, 8500 Norddjurs
  fra 200,00 kr.