Det skal du opleve, når du bor på Danhostel Nykøbing Sjælland

12. Mar. 2019
Line Juhl Kronow

Forlystelsespark, strand, fiskeri og golf? Her er inspiration til en dejlig ferie i Nordvestsjælland på Danhostel Nykøbing Sjælland vest for Isefjord.

Sommerland Sjælland
Lige henne om hjørnet ligger en af Danmarks hyggeligste forlystelsesparker, nemlig Sommerland Sjælland. Her kan du køre til på bare fem minutter og finde underholdning for hele familien. Når I har fået nok af vådt hår og barnelatter, kan I vende tilbage til fred og ro på Danhostel Nykøbing Sjælland.

Lige ned til vandet
Danhostel Nykøbing Sjælland ligger lige ned til en lavvandet strand. Her er lidt sten, men stadig rigtig hyggeligt og med gode muligheder for at lade ungerne lege i vandet, da vandet i Isefjord er stille og roligt. Måske kan I finde en sten med hul i, et krabbeskjold eller fine muslingeskaller. Vil I hellere have en rigtig god sandstrand, så er der kun små seks kilometer til sommerhusområdet langs Nyrup bugt med en stor flot sandstrand.

Mere natur
Hvis I gerne vil have mere natur, og vandet ikke er nok, så ligger Danhostel Nykøbing Sjælland også lige ved siden af en skov, hvor der er mulighed for at gå på opdagelse.

Fiskeri og Golf
Odsherred Golfklub og dertilhørende baner ligger også lige om hjørnet i Højby, og her er der mulighed for Green fee spil. Som nabo til denne finder man Brynshøj Put & Take sø med mulighed for lystfiskeri. Der er således noget for dem, der elsker fire timers god motion på golfbanen, og for dem der foretrækker at stå stille og høre fuglene synge mens fiskene bider på krogen.

Museer
Danhostel Nykøbing Sjælland er nabo til Odsherreds Kulturhistoriske Museum, som er en del af Vestsjællands museer. Her er både udstillinger og arrangementer for hele familien. Her er også tre gratis udendørs udstillinger. Hvis man går lidt længere ned ad vejen, så finder man Hempel Glasmuseum, der også er et besøg værd.

Nykøbing Sjælland by
Endelig er der Nykøbing Sjælland by med hyggeligt havnemiljø, caféer og butikker. Her er også en svømmehal, hvis det skulle blive regnvejr, og I stadig gerne vil I vandet.

Vi håber dette har givet lidt inspiration til en ferie i det Nordvest-sjællandske med Danhostel Nykøbing Sjælland. Her er let at komme til fra Jylland med Molslinjen eller fra Nordsjælland med færgen Hundested/Rørvig. Og så er der mindre end halvandens times kørsel ind til København.  

Læs mere om Danhostel Nykøbing Sjælland og book her.

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.