Rabat til Ældresagens medlemmer

24 timer uden telefon

Ophold med ro og balance i fokus

Tag børnene gratis med til Sønderjylland

Billig overnatning tæt på Flensborg Fjord

Havørred fluefiskeri på øen Als

Oplev Als med en lokal guide, som viser jer øens bedste havørredvand og hemmelige hotspots og derudover kommer med masser af tips og tricks til de lokale fiskesteder.

Detaljer
Hostel Danhostel Kolding
Fra dato 2019-02-08
Til dato 2019-12-20
Email kolding@danhostel.dk
Telefon 75509140

NÅR FORÅRET NÆRMER SIG, ER DET TID TIL SORT SOL I DET SØNDERJYSKE

ÆLDRESAGENS MEDLEMMER KAN BOOKE OVERNATNING PÅ DANHOSTEL KOLDING MED 10% RABAT PÅ OVERNATNING.
Kæmpe store værelser med eget badeværelse. Er I gangbesværet finder vi en løsning. Ring til os eller send en mail med ønske om et værelse helt nede, med direkte udgang til haven. Husk at have Jeres medlemsnummer i Ældresagen parat. TILBUD Bookes her.

I kan bestille den lækreste morgenmadsbuffet eller I kan selv tilberede mad i vores dejlige nye gæstekøkken.

Lige et par OPLEVELSESMULIGHEDER, flere kan findes på www.danhostelkolding.dk

CHRISTIANSFELDUNESCOS VERDENSARVSLISTE
1/2 times kørsel fra Kolding venter en helt speciel stemning. Byen blev grundlagt i 1773 opkaldt efter Kong Christian og har rødder tilbage til Herrnhut i Saksen Tyskland. Christiansfeld er en af de bedst bevarede brødremenighedsbyer i verden. Christiansfelds viden center og turistbureau, som er placeret i Søstrehuset, formidler byvandringer og kulturarrangementer. Turen afsluttes naturligvis med Honningkage fra Christiansfeld. Mere Info: Christiansfeld. Husk nu at tage nogle af de berømte honningkager med hjem. OBS! På turen til Christiansfeld ligger Skamlingsbanken, et smukt sted at holde pause.

SORT SOL I TØNDERMARSKEN.
Sluserne ved Højer og Vidåslusen byder på vestenvindens friske luft og udsigt over vadehavet. Ved siden af ligger et lille museum, der fortæller om dyrelivet i marsken, det er ganske gratis.