Adresse og kontaktinformation

  Adresse
  Kærvej 70, 6400 Sønderborg
  Telefon
  +45 7442 3112
  Fax
  +45 7442 5631
  Vært(er)
  Mads Friis
  Email
  sonderborg@danhostel.dk

  Danhostel Sønderborg City

  Ringridderfest og Universe

  På Danhostel Sønderborg City føler du dig hurtigt hjemme. Danhostel Sønderbog City ligger i skønne, grønne omgivelser i gåafstand til Sønderborgs dejlige gågade. På vandrerhjemmets udendørsarealer kan du grille, spille beachvolley og fodbold - og skulle det begynde at regne, så kast dig i stedet over den indendørs bordtennis, air-hockey og bordfodbold.

  Sønderborg – en by med traditioner
  Sønderborg er én af de mest charmerende sønderjyske købstæder, og så har den mange gamle traditioner. En af dem er den årligt tilbagevendende ringridderfest, der i over 100 år har samlet heste, ryttere og tusindvis af tilskuere til en spektakulær begivenhed. Gå ikke glip af de fire dage i juli med landsdelens største rytter- og folkefest.

  1864 og kampen om Als
  En anden tilbageværende begivenhed finder hvert år sted den sidste weekend i juni, hvor ’Kampen om Als’, genopføres til minde om det afgørende slag i krigen 1864. Oplev hvordan optoget gennem Sønderborg by, soldaterlejrren på Kær Vestermark og det levende skuespil involverer både børn og voksne.

  Hello Universe
  Er du ikke til heste og hornmusik, så pak familien sammen og brug en dag i Universe på Als. Her får du brug for alle sanser, når du udforsker parkens mange spændende forlystelser. Leg med i det vanvittige Science Cirkus eller nyd jeres medbragte mad i et af picnicområderne.

  Danhostel Sønderborg City – Gode værelser og dansk-tysk historie i den største sønderjyske by

  Ved et parkområde kun 10 minutters gang fra det absolutte centrum af den største sønderjyske by ligger Danhostel Sønderborg City. Et perfekt sted til din overnatning i det sønderjydske.

  Sønderborg er kun 25 km fra grænsen og har en lang dansk-tysk historie. Flere gange har byen måttet lide under krige mod naboerne fra syd, hvilket kan opleves på Historiecenter Dybbøl Banke og den berømte Dybbøl Mølle.

  I dag fremstår Sønderborg dog som en hyggelig handelsby med viden- og kulturcentret Alsion og et blomstrende erhvervsliv, som især føres an af Danfoss.

  Virksomheden står også bag oplevelses- og scienceparken Universe, der virkelig gør en begærlig efter ny viden. Danhostel Sønderborg City har 48 gode værelser, der alle har eget bad og toilet.

  Der er legeplads, fodboldbane, bordtennis og en dejlig morgenbuffet. Er du golfspiller, ligger der flere flotte golfbaner både på Als og på fastlandet.

  Så nyd stemningen i den største sønderjyske by når du overnatter hos Danhostel Sønderborg City.

  Info

  Antal senge
  200
  Antal værelser
  48
  Antal værelser med bad og/eller toilet
  48
  Antal værelser uden bad og/eller toilet
  0

  Faciliteter

  Gratis wifi
  Gratis parkering
  Sportshal

  Se på kort

  Klik på kortet herunder for at se Danhostel Sønderborg City på Google Maps

   

  Danhostel Søndeborg City på Google kort

   

  Andre hostels i nærheden

  Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
  Danhostel Sønderborg-Vollerup
  Mommarkvej 22, 6400 Sønderborg
  fra 300,00 kr.
  Danhostel Flensborg Fjord (Danmark)
  Sejrsvej 101, Rinkenæs, 6300 Sønderborg
  fra 499,00 kr.
  Danhostel Haderslev
  Erlevvej 34, 6100 Haderslev
  fra 200,00 kr.
  Danhostel Svendborg
  Vestergade 45, 5700 Svendborg
  fra 275,00 kr.