Kursus i smukke omgivelser i Hillerød - Naturskønt beliggende kursuscenter.

  Med to moderne kursuslokaler, grupperum, trådløst fibernetforbindelse og alt i AV- udstyr er Danhostel Hillerød / Nordisk Lejrskole & Kursuscenter særdeles velegnet til afholdelse af kurser, møder og konferencer.

  På internatkurser kan deltagerne vælge at blive indkvarteret i enkelt- eller delt dobbeltværelse. Alle med privat bad og toilet, sengelinned og håndklæde, sæbe, shampoo og creme.
  Til aftenhygge har vi diskotek med bar og billard.

  Vi er unikt beliggende ved det store skov- og naturområde Store Dyrehave, hvilket gør stedet særdeles velegnet til teambuildings kurser.

  Få min. gang herfra findes ”Sundhedssporerne” hvor det er muligt at benytte de afmærkede løbe-, vandre- eller cykelruter. Det er muligt at låne mountainbikes.

  centrets område har vi robåde, boldbane, volleyboldbane og petanque. Og hvis vejret tillader vejret det, har vi en stor bålplads med siddepladser.

  Vores køkken, som udelukkende består af faglært personale, byder på hjemmelavede lækkerier og al vores mad bliver tillavet af sunde og friske råvarer af vores dygtige kokke.

  Centrets køkken tilstræber, at levere gode madoplevelser og velsmag i en afslappet uformel atmosfære.
  Køkkenet benytter sig af enkelhed, kvalitet og årstidens skiften, med hovedvægt på grøntsager og fisk. Kød spiller en mindre rolle.

  Læs mere om Danhostel Hillerød som kursusted og få et tilbud her.