Årgang 0 på Danhostel Skagen

    Christian fra Årgang 0 er i denne uge på lejrskole på Danhostel Skagen. Foto: TV2

    I dag er 5. klasse fra Rosenvangskolen ankommet til Skagen. En lidt speciel ankomst, fordi klassen ikke ankom alene, men sammen med et kamerahold fra TV2. Kameraholdet har fulgt klassen hele vejen fra Århus til Skagen.

    Lejrskole på Danhostel-Skagen

    Grunden til at TV2 er taget med på lejrskole er, at en af eleverne, Christian, er en af hovedpersonerne i TV2-programmet ’Årgang 0’. Christian er nu blevet 12 år, og han skal på lejrskole med sin klasse til Skagen, hvor de skal bo på Danhostel Skagen.
    ”Vi er vant til, at der en gang i den her på Danhostel Skagen, men et kamerahold og en kendis giver en helt speciel stemning,” siger vært på Danhostel Skagen, Rolf Hauge.

    Kameraholdet stod på toget sammen med sin klasse i Århus, og ankom til Skagen mandag ved middagstid. Christian og klassekammeraterne skal de næste dage opleve alle de spændende attraktioner i Skagen, alt imens kameraholdet følger Christian tæt. Både på legepladsen og når Christian skal redde sin seng.

    Paradise Hotel i Skagen

    Christian har tidligere sagt, at et af hans store ønsker er at deltage i tv-programmet  ’Paradise Hotel’, derfor har Danhostel-vært, Rolf Hauge, midlertidigt omdøbt Danhostel Skagen til Paradise Hotel, mens Christian og klassen er gæster på Danhostel Skagen.

    De andre gæster har allerede fundet ud af, at kendissen fra Årgang 0 har indfundet sig på Danhostel Skagen.
    ”Vi skal have fem lejrskoler i denne uge, de næste er netop ankommet, og da jeg fortalte dem, at vi har besøg af Christian fra Årgang 0 på TV2, var der straks nogle af pigerne, der fniste og kommenterede. Så den med Paradise Hotel er måske ikke helt ved siden,” siger Rolf Hauge og griner.

    Rolf Hauge

    Vært Rolf Hauge foran Danhostel Skagen, som i anledning af besøget fra TV2 er omdøbt til 'Paradise Hotel' Foto: Danhostel.

    Læs mere om Danhostel Skagen her

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.