APRILSNAR 2019: Nye hygiejneregler betyder at alle gæster fremover skal sove med sokker på.

    Line Juhl Kronow

    Vi udvikler os hele tiden til det bedre, og på Danhostel vil vi gerne sikre, at alle får en god oplevelse og ikke mindst en ren seng. Derfor har vi lavet nye regler for vores gæster, der betyder, at alle skal sove med sokker på. De nye regler vil træde i kræft i løbet af sommeren.

    Kontroversielt men nødvendigt
    Det kan måske for nogen virke en smule besynderligt, at det nu bliver pålagt alle gæster at sove med sokker på. Men hos Danhostel har vi efter flere undersøgelser kunne konstatere, at det har stor betydning for den overordnede hygiejne på vores hostels. Derfor håber vi, at denne beslutning og de nye tiltag vil være til gavn for alle vores gæster.

    Varmer og gavner miljøet
    Det nye tiltag vil ikke bare betyde bedre hygiejne, men også præsentere en mulighed for at gøre lidt for miljøet. Vi vil nemlig samtidig skrue lidt ned for varmen. På den måde håber vi, at vores gæster slipper for at få for varme fødder, når de nyder en god nats søvn. Dette appellerer også til Danhostels ønske om en bæredygtig fremtid, hvori FN’s Verdensmål også er en fast del af den daglige drift hos de forskellige Danhostels.

    Har du glemt sokkerne
    Fortvivl ej. Hvis I har glemt at pakke sokkerne inden ferien, så er alle vore shotels klar med gratis lånesokker til hele familien. Selvfølgelig i den velkendte blå Danhostel-farve. Husk blot at vride sokkerne og folde dem pænt sammen, inden i afleverer dem igen, så de er klar til den næste gæst. Vi stiller ligeledes garn til rådighed, hvis I selv har lyst til at prøve kræfter med strikketøjet.

    Danhostel – Vi gør noget for miljøet! Book dit ophold her.

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.