Danhostel er klar med helt ny web og bookingportal.

    Line Juhl Kronow

    Danhostels web- og bookingportal www.danhostel.dk har fået et moderne ansigtsløft, der har gjort det både nemmere og hurtigere for gæster at booke deres ophold online og direkte. Foruden den nye webside, er Danhostels Fordelskort også blevet fuldt digitalt, så du slipper for at være afhængig af dit plastikkort.

    Moderne design
    Websidens nye design bygger på det lette, rene og enkelte skandinaviske design. Der er mere fokus på store flotte billeder, letlæselige tekster og brugervenlighed, der sikrer en god oplevelse for vores gæster. Siden følger således nutidens designtendenser, som af gode grunde bliver flittigt anvendt omkring på nettet.

    Bookingflowet er blevet optimeret, så vores hostels altid er let tilgængelige både på computer, tablet og mobil.

    Danhostel Fordelskort
    Danhostel Fordelskort kan bestilles lige her. Det er helt gratis, og kortets nummer bliver sendt på mail, så du er klar til at booke med det samme. Du kan når som helst logge ind på din profilside og se dit kortnummer, så du ikke behøver at have kortet med dig.

    Når du verificerer dit kortnummer i forbindelse med din booking, får du automatisk 10% rabat på din overnatning. Det giver dig en endnu bedre grund til at booke direkte hos Danhostel, når man sammenligner med andre bookingplatforme. Du får altid den billigste pris på Danhostel.dk eller på det pågældende Danhostels egen hjemmeside.

    Inspirerende bookingportal
    Udover den nemme booking, så finder du også inspiration og gode tips til din ferie i Danmark på vores nye hjemmeside. Her er regionale guides til hele familien og til børn. Vi har også en god temasektion med inspiration til ophold, der tager udgangspunkt i et eller flere spændende temaer. Vi kan også hjælpe med overnatning til dig og din hund eller gæster i kørestol. Kort sagt, så har vi samlet den fulde pakke med alt du behøver for en vellykket ferie i Danmark med Danhostel.

    Book dit ophold til næste års sæson allerede nu lige her.

    PS: Vidste du, at du med dit Danhostel Fordelskort også får en række gode rabatter til museer og attraktioner rundt om i landet. Se dem alle her.

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.