Danhostel Fjaltring har fået nye og komfortable senge

    Line Juhl Kronow

    De gamle træsenge er skiftet ud med moderne boksmadrasser. Udskiftningen af sengene har været muligt på baggrund af en donation på 200.000 kr., der også er gået til at udskifte samtlige borde og bænke.

    Danhostel Fjaltring er en overset perle ved Vesterhavet. Stedet drives udelukkende af frivillige kræfter i Fjaltring. Det lille Danhostel ligger tæt på stranden, og er et godt udgangspunkt for en ferie, der involverer vandsport med surfing og lignende aktiviteter.

    Nye senge for nye tider
    Danhostel Fjaltring har kæmpet for at få fyldt deres senge siden finanskrisen, og selvom overnatningerne er stigende, så ville man gerne, at det gik lidt hurtigere. Dette er også grunden til investeringen i de nye forbedrede senge, som man håber vil hjælpe med at gøre stedet populært igen. Der har været fokus på at vise gæsterne, at Danhostel Fjaltring er et moderne vandrerhjem i udvikling, der arbejder ekstra hårdt på at yde en fejlfri service. De gamle køjesenge er taget ud, og ind er kommet boksmadrasser i gulvhøjde samt vægmonterede senge, der kan foldes ud. Alt dette er med til give mere plads og gøre værelserne lysere.

    Vigtigt for livet i byen
    Donationen er kommet i forbindelse med lukningen af Fjaltring-Trans Sparekasse. Danhostel Fjaltring har stor betydning for den lille by og den lokale købmand, og derfor var det naturligt, at det var hertil man valgte at donere de 200.000 kr. Vandrerhjemmet har åbent hele året, og udover de overnattende gæster, så huser stedet også lokale begivenheder og familiesammenkomster.

    Læs mere om Danhostel Fjaltring her.

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.