Danhostel Ishøj Strand vinder igen statens konferenceaftale.

12. Apr. 2018
Line Juhl Kronow

Moderniseringsstyrelsen har gennemført et genudbud af rammeaftale vedrørende indkøb af konferencefaciliteter i Danmark (Konferenceaftalen). Den nye rammeaftale er opdelt i fem geografiske delaftaler, hvor Danhostel Ishøj Strand har vundet i Region Hovedstaden sammen med 24 andre konferencesteder. Rammeaftalen trådte i kraft den 3. april 2018 og løber frem til den 31. december 2021.

Rammeaftalen er et kvalitetsstempel for de produkter, vi tilbyder alle vores konferencegæster. Vi er blevet målt på en lang række parametre og dette er sat i forhold til prisen. Der er blandt andet lagt vægt på miljømæssige aspekter, herunder energiforanstaltninger. Der er desuden lagt særlig vægt på, at konferencestederne har atmosfærefyldte lokaler og omgivelser.

Særlig krav til økologi
Der har været en række øgede krav og ønsker til leverandørerne i forbindelse med indgåelse af den nye konferenceaftale. Der har blandt andet været ønsker til mødelokalernes kvalitet og indretning, brug af minimum 30 % økologiske råvarer i forplejningen samt ønsker til leverandørens miljøarbejde. Dette område har særlig fokus hos Danhostel Ishøj Strand. Yderligere har vi opdateret alt vores AV-udsyr, så det er nemt at gå til og projektoren står kniv skarpt.

Vi er stolte over, at den danske stat igen har valgt Danhostel Ishøj Strand som hovedleverandør af møde- og konferencefaciliteter til statslige ansatte. Vi har nu været hovedleverandør siden 2010, og Møde- og konferenceafholdelse er et helt centralt element i vores forretningsstrategi. Et af kendetegnene ved Ishøj Strand er lyset og roen, selv om vi bor lige i nærheden af motorveje og togbaner. Vores helt specielle kombination af aktiviteter, oplevelsesrum, birkelunde, bålpladser, strand, bordtennisborde og meget mere gør Danhostel Ishøj Strand til et helt specielt hostel og konferencecenter.

”Vi ser frem til at byde staten velkommen i vores dejlige rammer og give dem muligheden for at opleve Ishøj i forbindelse med møder og konferencer” udtaler Anette Greve Jakobsen, som er forpagter af Danhostel Ishøj Strand.

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.