Danhostel Ishøj Strand vinder igen statens konferenceaftale.

  Line Juhl Kronow

  Moderniseringsstyrelsen har gennemført et genudbud af rammeaftale vedrørende indkøb af konferencefaciliteter i Danmark (Konferenceaftalen). Den nye rammeaftale er opdelt i fem geografiske delaftaler, hvor Danhostel Ishøj Strand har vundet i Region Hovedstaden sammen med 24 andre konferencesteder. Rammeaftalen trådte i kraft den 3. april 2018 og løber frem til den 31. december 2021.

  Rammeaftalen er et kvalitetsstempel for de produkter, vi tilbyder alle vores konferencegæster. Vi er blevet målt på en lang række parametre og dette er sat i forhold til prisen. Der er blandt andet lagt vægt på miljømæssige aspekter, herunder energiforanstaltninger. Der er desuden lagt særlig vægt på, at konferencestederne har atmosfærefyldte lokaler og omgivelser.

  Særlig krav til økologi
  Der har været en række øgede krav og ønsker til leverandørerne i forbindelse med indgåelse af den nye konferenceaftale. Der har blandt andet været ønsker til mødelokalernes kvalitet og indretning, brug af minimum 30 % økologiske råvarer i forplejningen samt ønsker til leverandørens miljøarbejde. Dette område har særlig fokus hos Danhostel Ishøj Strand. Yderligere har vi opdateret alt vores AV-udsyr, så det er nemt at gå til og projektoren står kniv skarpt.

  Vi er stolte over, at den danske stat igen har valgt Danhostel Ishøj Strand som hovedleverandør af møde- og konferencefaciliteter til statslige ansatte. Vi har nu været hovedleverandør siden 2010, og Møde- og konferenceafholdelse er et helt centralt element i vores forretningsstrategi. Et af kendetegnene ved Ishøj Strand er lyset og roen, selv om vi bor lige i nærheden af motorveje og togbaner. Vores helt specielle kombination af aktiviteter, oplevelsesrum, birkelunde, bålpladser, strand, bordtennisborde og meget mere gør Danhostel Ishøj Strand til et helt specielt hostel og konferencecenter.

  ”Vi ser frem til at byde staten velkommen i vores dejlige rammer og give dem muligheden for at opleve Ishøj i forbindelse med møder og konferencer” udtaler Anette Greve Jakobsen, som er forpagter af Danhostel Ishøj Strand.

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.