Danhostel Rebild renoverer stadig på livet løs

    Line Juhl Kronow

    Efter en omfattende indvendig renovering af Danhostel Rebild, er man nu kommet til de udvendige omgivelser. Både indkørsel og den store fine plads foran stedet får en kærlig hånd, ligesom værelserne også har fået det.

    Renoveringen udenfor skal dels gøre adgangsvejen lettere, men også smukkere både for gæster der overnatter på stedet og for forbipasserende, der bedre kan se den smukke stråtækte bygning.

    Den indvendige renovering har haft første prioritering og været et omfattende projekt. Heldigvis har der efterfølgende også været midler til, at fortsætte uden for også, så hele stedet får et løft. Arbejdet skrider planmæssigt frem og der er lagt nye kabler ned, så bygningen også kan få en flot oplyst facade. Arbejdet forventes at være færdigt om få dage.

    Danhostel Rebild kommer derfor til at fremstå helt i top til sit 75 års jubilæum til august. Det skal vi nok fortælle mere om senere.

    I mellemtiden kan du læse mere om Danhostel Rebild og booke lige her.

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.