Danhostel samarbejder med One2move biludlejning

14. Sep. 2018
Line Juhl Kronow

Når du booker et ophold på en af vore 65 Danhostels i hele landet, får du sammen med din bekræftelse et link til One2move, der giver dig 10 % rabat på biludlejning.

Danhostel har værelser til familier i alle størrelser og således mulighed for at dække de fleste familiers behov. Det samme gælder for One2moves køretøjer, der kan imødekomme både plads- og kørselsbehov til både store og små familier. Om du har brug for en lille bil eller en 9-personers minibus, så kan One2move klare det. Priserne starter fra 249,- pr. dag. Læs meget mere om One2move her.

Dækker hele landet
Danhostel har vandrerhjem i hele landet. De fleste af dem med værelser hvor du har eget bad og toilet. Det betyder, at du kan få en god overnatning i både private og komfortable omgivelser sammen med hele familien. Der er plads til dine, mine og vores børn i de store familieværelser. Hvis I har behov for enkelt eller dobbeltværelser er dette selvfølgelig også muligt. Endelig er der i højsæsonen også mulighed for at leje en seng i fællesværelser. One2Move kan være behjælpelig uanset hvor i landet I har brug for en bil, da de er stærkt repræsenteret på hele danmarkskortet.

Ligesom hos Danhostel, så handler det hos One2move om at tilbyde et godt produkt til overkommelige priser, som de fleste kan være med på. På den måde er der penge til de mange gode oplevelser også.

Danhostel ønsker i samarbejde med One2move jer alle en god ferie i Danmark.  

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.