Lejrskole på Danhostel i mere end 20 år

06. Sep. 2019
Line Juhl Kronow

I mere end tyve år har Marie Kruses Skole fra Farum afholdt deres årlige lejrskoletur på Danhostel Ribe. Lærer Anders Krarup kan I år fejre, at han er med for tyvende gang.

Skolen har en helt fast tradition med at afholde lejrskoler på Danhostel Ribe, og det er der mange skoler, der har. Der er flere gode grunde til, at de samme skoler vender tilbage igen og igen. En af disse er, at Danhostel er eksperter på netop lejrskoler og gruppeophold til gode priser, som de fleste kan være med på.

Ribe og Sønderjylland er et klassisk lejrskolemål
Marie Kruses Skolen tager hvert år ud på vaden, hvor der skal studeres planter, dyr og naturfænomener i Nationalpark Vadehavet. Biologitimen foregår ude på vandet med bare tæer i sandet og hænderne i dyndet. Vadehavscenteret hjælper med at skabe rammerne for en god dags undervisning.

Historiske Sønderjylland
Undervisning i historie er også et emne på dagsordenen, når lejrskolerne besøger Sønderjylland. Dette bliver bl.a. til ture til Dybbøl Banke og besøg på Ribe Vikingecenter. Læs mere om hvordan de forskellige fag kan implementeres i jeres lejrskoler her.

Altid noget nyt
For Anders Krarup bliver turen til Ribe aldrig ensartet. Det er jo forskellige elever der er med hvert år, siger han. Eleverne benytter også de andre lokale tilbud i byen, og der er også planlagt en tur i Ribe Svømmehal og vandring i den historiske by.

Stolt tradition
Hos Danhostel er vi glade og stolte af, at kunne byde velkommen til de samme skoler år efter år og give eleverne en både lærerig og ikke mindst hyggelig lejrskoletur. Det sociale skal styrkes, og eleverne skal helst vende hjem fra en lejrskole med en uforglemmelig oplevelse i bagagen og måske endda en lyst til at opleve Danmark på egen hånd, når de bliver ældre. På den måde er vores lejrskoler også med til at styrke den danske turisme mange år fremadrettet.

Læs mere om lejrskoler på Danhostel her.

 

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Lenes drøm om et vandrerhjem gik i opfyldelse – Nu er hun vært på femte år
| Line Juhl Kronow

Det er fem år siden, at Lene Hviid ved et tilfælde pludseligt blev ejer af et Danhostel. Lene drømte om at drive et lille bed and breakfast, men det blev til noget lidt større, da hun blev ejer af Danhostel Viborg.

Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af
| Line Juhl Kronow

Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.