Mød værterne på Danhostel Sandvig

  Cecilie Karlsson

  Mød værterne på Danhostel i Sandvig, hvor vores skønne værter Line og Peter vil tage rigtig godt imod dig. I 2021 gav de stedet en make-over og resultatet skal ses med egne øjne.

  Mød Line og Peter– De er værterne på Danhostel Sandvig, Bornholm og har været det siden starten af 2020. 

  Line er uddannet grafisk designer, Peter er uddannet som bygningssnedker og trods ingen af de to har erfaring med at drive eget sted, har de taget opgaven til sig med stor begejstring. 

  ”Det bedste ved at være vært på et Danhostel er klart friheden, det at vi selv ejer vores sted. Det her er noget som vi brænder for og begge kan lægge al vores energi i”

  Alene sidste år har der været fuld gang med optimeringen af Danhostel Sandvig. Her taler vi blandt andet om nye gulve, ny belysning, nyt varmesystem samt ny inventar og dette er blot en brøkdel af hvad Line og Peter har i tankerne for stedet. 

  ”Vi ser gerne at vi får hele stedet up-to-date så alle værelserne og omgivelser fremstår som nyt og moderne. Vi vil gerne kunne føle os stolte af stedet, når gæsterne åbner døren til værelset, skal de helst synes at der er rigtig pænt og rart at være!”

  Midt i al optimeringen, målsætningerne og milepælene er der også en hverdag med personlet.  
  ”Hos os er der stort fokus på at Danhostel Sandvig er en god arbejdsplads, vi skal have det godt. Vores personale skal have lyst til at komme! Vi tager os tid til at sætte og spise morgenmad sammen og mener at det er en del af arbejdspladsen at der er plads til at danse og grine i køkkenet af dårlige vittigheder”

  Det er skønt, at et par som Line og Peter har sat sig for at drive et hostel sammen. Line og Peter gør det tydeligt at det at have travlt med at optimere en arbejdsplads ikke behøver at gå ud over hverdagen for personalet såvel som for dem selv. Men at mål og strategier bidrager til en god arbejdsplads såvel som latter og fælleskab. 

  Vi glæder os til at se hvilke planer og målsætninger det kommende år medbringer værterne på Bornholm.

  Læs mere om Danhostel Sandvig her

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.