Populært værtspar på Danhostel Esbjerg takker af

    Line Juhl Kronow

    Efter 23 gode år som værtspar på Danhostel Esbjerg takker Marianne og Børge Bull af ved årsskiftet, og overlader Danhostel Esbjerg til nye værter. Hvem det bliver, vides ikke endnu, men Esbjerg Kommune er i fuld gang med processen.

    Efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg, skal tiden bruges med familien og barnebarnet Marcus i stedet for de mange besøgende, der hvert år gæster Danhostel Esbjerg.

    Både Danhostel kæden og stedets mange gæster, har igennem årene nydt godt af et værtspar i særklasse. I 2010 kunne Marianne og Børge bryste sig af at være vindere af Danhostels årlige værtskabspris, og derved kalde sig årets værter – med god grund. Danhostel Esbjerg har altid modtaget stor anerkendelse fra både danske og udenlandske gæster, der særligt har sat pris på den gode stemning og den altid gode mad.

    Danhostel Esbjerg hører hjemme i en prægtig, historisk bygning fra 1916. Stedet er dog løbende istandsat, så det både fremstår nyt og top moderne. Danhostel Esbjerg ligger i et naturskønt område tæt på Esbjerg centrum og mange spændende sportsfaciliteter til de aktive gæster. Årligt overnatter mellem 17.000 og 20.000 gæster på stedet, der i skrivende stund beskæftiger 16 medarbejdere. Danhostel Esbjerg bliver også flittigt anvendt til både kurser og møder, og man byder årligt mere end 10.000 dagsmødegæster velkommen.

    Læs mere om Danhostel Esbjerg her.

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.