Skal du holde JULEFROKOST? Danhostel Ribe tilbyder hele pakken

    Line Juhl Kronow

    Danhostel Ribe har stor succes med at tilbyde julefrokost til alle typer af selskaber, store som små.

    Vært Claus Pedersen siger følgende til Ugeavisen Ribe: ”Vi har en masse gode møderum i forskellige størrelser, og vi kan hermed både have små og store selskaber, uanset om der er 15, 75 eller helt op til 300 deltagere. Vi har også mange mindre rum til selskaber med få deltagere, hvor man kan være sig selv, som vi ved, at mange foretrækker”.

    Fleksible julefrokoster
    Danhostel Ribes julefrokoster er meget fleksible, og det er således muligt at afholde julefrokost i weekender og i hverdage, både ved middagstid og som aftensarrangement. Skulle man være i tidsnød, så er det også muligt at holde julefrokost på Danhostel Ribe i januar.

    Den fulde pakke
    Maden består af god traditionel dansk julemad, der inkluderer diverse sild, lune retter, tarteletter, mørbrad a la creme, fiskefilet, rødkålssalt og mange andre gode retter. Desserten står selvfølgelig på den klassiske risalamande og en frisk frugtsalat. Danhostel Ribe tilbyder en fast prisaftale om fri øl, vin og vand, så gæsterne kender hele prisen på festen, inden den går i gang.

    Underholdning og overnatning
    Hvis man gerne vil have underholdning, kan Danhostel Ribe også her være meget behjælpelige. De har mange gode kontakter, og arrangerer gerne noget passende efter jeres ønske. Skal julemanden også kigge forbi, så kan Danhostel Ribe også sørge for dette. Danhostel Ribe bliver besøgt af mange selskaber med afdelinger rundt om i landet, som godt kan bruge overnatning i forbindelse med julefrokosten – er I en af disse, så står værelserne klar.

    Læs mere om Danhostel Ribe her.

    Mange Danhostels afholder selskaber
    Er du ikke i nærheden af Ribe, når der skal afholdes julefrokost, så er der også mulighed for at afholde festlige begivenheder på andre af vores Danhostels, som altid kan kontaktes for et uforpligtende tilbud.

    Læs meget mere om Danhostels med selskabslokaler her.

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.