Unge tysk-danskeres møde med København

29. Jun. 2012

En 8. klasse fra A.P. Møller Skolen i Slesvig var i april på lejrskole på Danhostel Ishøj Strand. Det er der kommet en avis ud af.

Eleverne har produceret deres helt egen udgave af Politiken, hvor de fortæller om deres oplevelser. Noget af det gjorde størst indtryk var besøget i Ungdomshuset og hyggen på Danhostel Ishøj Strand.

”Nogle af eleverne følte sig lidt utilpas i dette miljø, men langt de fleste synes godt om indblikket i storby-teenagerens verden. Stedet er virkelig meget spændende og fascinerende,” skriver eleverne om besøget i Ungdomshuset.

Brandalarm på Danhostel Ishøj Strand

Eleverne fra Slesvig hyggede sig gevaldigt på Danhostel Ishøj Strand under deres ophold i storbyen. Der blev spillet masser af fodbold på de grønne græsplaner og gået mange ture til stranden, skriver eleverne i deres specialudgave af Politiken.

Men enkelt gang gik det mere dramatisk til, da en gruppe drenge fik besøg af brandvæsnet efter at have leget med en deodorant.

”Lige da vi havde gjort os klar til at sove, ringede det på døren. En af vores lærere og en brandmand kom ind og lugtede efter røg. Vi var fuldstændig overraskede, fordi brandalarmen ikke havde sagt en lyd,” skriver eleverne i deres avis.

Drengene fik en regning på 4000 kroner. Sønderjysk Skoleforeningen betalte til drengenes held regningen, men fremover vil de nok lade være med at lege med deodoranter.

Se specialudgaven af Politiken skrevet af elever fra A.P. Møller Skolen.

Ishøj Strand

Danhostel Ishøj Strand. Foto: Danhostel

Modtag Danhostel nyhedsbrev

Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
Ny vært til Danhostel Esbjerg er fundet
| Line Juhl Kronow

Den 1. januar afløser Sally Due Sperling værtsparret Marianne og Børge Bull på Danhostel Esbjerg. Sally er allerede kendt af Danhostel, da hun lige pt. er vært på Danhostel Kolding. Marianne og Børge siger farvel efter 23 gode år som værter på Danhostel Esbjerg.

Følgende Danhostels holder åbent hele året 2019/2020
| Line Juhl Kronow

Vi har mange Danhostels, der holder åbent hele året, eller kun har lukket mellem jul og nytår. Her kan du se en liste over de Danhostels, hvor du også kan booke et ophold udenfor sæsonen og henover vinteren.