Forpagterskifte på Danhostel Ishøj Strand

  Anette Price

  Efter 10 år som forpagtere af Danhostel Ishøj Strand, vælger Inge og Michael Ulrich Ernst at overlade ansvaret for driften til et nyt og meget erfaren restaurationspar. Udover at have stået i spidsen for Danhostel Ishøj Strand i de sidste ti år, har Inge og Michael også drevet Danhostel Helsingør i 10 år. Nu efter 20 år i Danhostel og i alt 25 år som selvstændige, vælger de at stille deres erfaring for drift og udvikling af overnatningsvirksomheder og restauration til rådighed for andre professionelle i branchen. Det nye værtspar Anette Greve og Kim Jacobsen overtager værtsskabet af Danhostel Ishøj Strand den 1. januar 2017.

  Værtsparret har sat deres fodaftryk på de største hoteller i branchen
  Parret har været langt omkring i branchen gennem deres mangeårige karriere og har været ansat som restaurant- og banketchefer på blandt andet Hotel d’Angleterre, Den Kgl. Skydebane Sølyst, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Langelinie Pavillonen, Imperial hotel og Nimb i Tivoli. De mange år som afdelingsledere og direkte driftsansvarlige har givet dem en viden og indlevelsesevne i restaurationsdrift på alle niveauer.

  Værtsparret fortæller:
  -Da vi i sin tid skulle til vores første samtale som forpagtere af et Danhostel, blev vi mødt af en smule skepsis fra ansættelsesudvalget i vandrerhjemsbranchen. Kunne vi geare ned og levere et andet produkt end de fine steder vi, kom fra? Kunne vi acceptere lejrskolebørn i fri leg – også indendørs? Kunne vi prisjustere nedad, så de kundesegmenter, som altid har nydt vandrerhjemsbranchens prisbillighed, stadig ville komme?

  -Ja, det kunne vi godt – for i bund og grund handler det om at kigge grundigt på gæstepotentialet og justere sin drift efter forespørgsler og aldrig ”hænge i bremsen”! Udsøgt service, indlevelse og følelsen af ejerskab i sin ansættelse er essentiel, ligegyldigt om man er ansat eller selvstændig, eller om man er på Hotel d’Angleterre eller på et dansk Danhostel.

  20 fantastiske år hos Danhostel
  Værtsparret har været glade og stolte af at være en del af Danhostel kæden i 20 år, og parret udtrykker:

  -Vores 20 år i ”Familien Danhostel” har været fantastiske. Og vi har fra første dag følt en samhørighed ud over det sædvanlige. Danhostel er et stærkt og udviklingsparat produkt, båret af dygtige og engagerede værter og et professionelt hovedkontor.

  Nyt og erfarent værtspar sætter sig i stolen på Danhostel Ishøj Strand
  Det er ikke hr. og fru hvem-som-helst, som den 1. januar 2017 overtager forpagtningen af Danhostel Ishøj Strand  – kursuscenter og Camping . Anette Greve og Kim Jacobsen har drevet restaurationsvirksomhed med overnatningsfaciliteter i over 25 år, og er begge uddannet i restaurationsbranchen – både på køkken- og på tjenersiden. Anette Greve og Kim Jacobsens vision er at fortsætte vandrerhjemmets gode udvikling. Personalet, som kender forretningen godt, vil fortsat være en del af den daglige drift af stedet.

  Parret blev headhuntet i et samarbejde med Ishøj Kommune og Inge og Michael Ulrich Ernst, og at de har takket ja til opgaven, glæder det afgående forpagterpar.

  -Det er absolut et værdigt arvtagerpar, som forhåbentlig kommer til at drive Danhostel Ishøj Strand de næste mange år, siger Inge og Michael Ulrich Ernst.

  -Vi kommer til at savne de mange gode venner og kollegaer i Danhostel, og den evne de alle har til at dele deres successer og ups’er. Som vært i Danhostel opfindes den dybe tallerken ikke to gange – man ringer bare til en ven! Vi ser frem til at bevare den varme og gode kontakt fremover.

  Fakta om Danhostel Ishøj Strand – højest rangeret og certificeret med fem stjerner

  • Danhostel Ishøj Strand et af de 72 hostels, der er tilknyttet Danhostel-kæden (2016)
  • 40 rummelige værelser – alle med privat badeværelse og totalt 190 sengepladser
  • Konference- og mødefaciliteter med plads fra 8-120 personer, er certificeret af Danhostel til både dagsmøder og internater
  • Mulighed for afvikling af større selskaber
  • 3-stjernet campingplads med 70 strømpladser, 50 teltpladser og store rummelige servicefaciliteter så som baderum, køkken og opholdsrum med TV
  • I alt godt 60.000 m2 skønt naturareal – vildt og velplejet på samme tid
  • Atriumhall, tv-stue og separat gæstekøkken for Danhostel-gæster
  • 1.500 m2 stor aktivitetsplads med hoppepuder, petanque og kæmpe skakspil.
  • Stor nyrenoveret legeplads for de mindste
  • Gratis parkering
  • Trådløst internet
  • God tilgængelighed for kørestolsbrugereBeliggende som nabo til 12 store fodboldbaner, som drives af Ishøj Idrætscenter.

  Flere pressemeddelelser

  Anette Brylov
  På generalforsamling d. 3. april 2024 har medlemmerne i Danhostel enstemmigt valgt Helle Berthold Rosenberg som ny forperson i Danhostel. Hun afløser Poul Kristian Mouritsen, som de sidste syv år har…
  Anette Brylov
  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten…
  Anette Brylov
  Danhostel har siden 2019 arbejdet aktivt med FN’s Verdensmål og haft særligt fokus på de mål, som omhandler social lighed og social ansvarlighed.