Bornholm Golf Open

    Julia Schmidt

    Europas største amatørgolf turnering foregår på Bornholm og er utrolig populær

    Fra den 15.- 17. august 2013 bliver der spillet golf på Bornholm, i Europas største golfmatch for amatører. Turneringen hedder Bornholm Golf Open 2013 og den er blevet afholdt hvert år i 23 år.
    Arrangementet er utrolig populært, og der er plads til ca. 400 deltagere. Omkring 320 af deltagerne er såkaldte ”udenøsspillere” – de kommer ikke fra Bornholm, hvoraf de resterende deltagere kommer fra de tre bornholmske golfklubber.
    Dagen før turneringen starter, inviteres der til et ”get-together” arrangement på glaspusteriet Baltic Sea Glass, der ligger ved Gudhjem. Her bliver der serveret fadøl, vin og appetizers. Derudover vil der være underholdning under hele arrangementet.
    På den sidste spilledag for Bornholm Golf Open vil der være en præmieoverrækkelse og en buffet, der starter kl. 19.

    Hvis du også er helt vild med golf eller du bare synes det lyder som et sjovt arrangement, så kan du læse mere på hjemmesiden.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.