Danhostel Hobro – alt indenfor kort afstand

  Kåre Welinder

  Selvom Danhostel Hobro er synonym med eliteidræt og sportsophold, så er Danhostel Hobro også et sted for familier, lejrskoler og den enlige rejsende.

  I marts 2013 overtog Hobro Idrætscenter driften af Danhostel Hobro, og selvom stedet har haft stor succes som træningsbase for sportsgrupper og elitesportsfolk, så vil de nye værter ikke læne sig tilbage og hvile og blot satse på de grupper, der år efter år vender tilbage som følge af Danhostel Hobro og Hobro Idrætscenters fremragende faciliteter. Tværtimod.
  ”Danhostel Hobro er for alle. Selvom vi har mange sportsgrupper er vi meget bevidste om at vise udadtil, at vi ikke er et sportsvandrerhjem, men et bredt funderet hostel med hotelstandard, hvor vi er åbne for alle typer af gæster,” siger Poul Søndberg, der som mangeårig centerleder i Hobro Idrætscenter nu også er nyslået vært på Danhostel Hobro.
   

  Alternativ for skolebørn

  Samspillet mellem fremragende faciliteter og femstjernet logi gør Danhostel Hobro til et oplagt mål for lejrskoler, hvilket også vil være et satsningsområde fremadrettet.
  ”Vi har Fyrkat, Mariager Fjord og Danmarks eneste gasmuseum, ligesom vi ikke er langt fra Djurslands mange attraktioner. Er det dårligt vejr, så har vi indendørs faciliteter i form af hal og svømmehal, og vi oplever, at mange skolelærere er glade for et alternativ til de planlagte udflugter, så ungerne er sikret beskæftigelse i tilfælde af dårligt vejr,” siger Poul Søndberg og fortæller derudover om legepladsen i baghaven, aktivitetsrummet og det store antal fodboldbaner, hvor  børnene kan boltre sig.
   

  Bliver ved med at vende tilbage

  Allerede nu bliver Danhostel Hobro lejet ud til fester og arrangementer som eksempelvis 35-års jubilæum for tandplejere og et imponerende 70-års jubilæum for en folkekoleklasse, men det er dog fra en af elitesportsgrupperne, at Danhostel Hobro får de største roser med på vejen.
  ”De yngste talenter på pigesiden i dansk håndbold er kommet her på sommerlejr i mere end 10 år, og der er en grund til, at vi bliver ved med at vende tilbage,” siger Heine Eriksen, der som cheftræner for Danmarks U-landshold på damesiden er glad for de muligheder, man som sportsgruppe får på Danhostel Hobro.
  ”Der er alle de faciliteter, vi har brug for. Styrkerum, svømmehal, fodboldbaner, en stor skov til løbeture og fine værelser til overnatning. Der er kort og godt alle muligheder inden for kort afstand,” siger Heine Eriksen og fremhæver især det, at der fra personalet tages hensyn til at give sportsgrupper god plads. Både på Danhostel Hobro og på de mange faciliteter.
  ”I alle de år jeg har været med, har alle gjort deres bedste for at yde god service og gjort hvad de kunne, for at nogle af Danmarks største håndboldtalenter kunne have det godt,” siger Heine Eriksen, mens Poul Søndberg supplerer, at elitesportsfolk og landshold ikke får særlige betingelser. Alle grupper, familier og enkeltgæster får nemlig den gode service, der igennem de sidste mange år er blevet Danhostel Hobro og Hobro Idrætscenters varemærke
   

  Læs mere om Danhostel Hobro her

   

  Golfsucces og god morgenmad

  Selvbetjening ved morgenbuffeten er et nyt tiltag på Danhostel Hobro, der er modtaget godt hos gæsterne. Samtidig vil Poul Søndberg gerne have mere fokus på Danhostel Hobros beliggenhed tæt ved motorvejen som perfekt, natligt stop-over, hvilket mange nordmænd og tyskere allerede benytter sig af. Generelt er stedet ved at føle sig frem i forhold til, hvad der skal introduceres af nye tiltag på det flotte hostel, hvor en af de aktiviteter, der med garanti vil fortsætte, er golf.
  ”Vi har forsøgt os med ophold, hvor man kan bo på Danhostel og spille golf. Det har vi haft ganske god succes med,” siger Poul Søndberg, der med Danhostel Hobro er et af i alt seks danske hostels, som gør en ekstra indsats for deres golfende gæster med mulighed for at tee’e ud fra Hobro Golfklub, Volstrup Golfcenter eller fra en af de andre omkringliggende golfklubber.
  Selvom Poul Søndberg allerede har travlt med sine mange daglige gøremål i Hobro Idrætscenter, så glæder han sig til det kommende års aktiviteter på Danhostel Hobro, der rent prismæssigt faktisk er det eneste overnatningssted i den lave ende i det centrale Hobro.
  ”Da vi først overtog driften i foråret 2013, er vi ved at føle os frem omkring, hvordan vi skal gøre tingene. Vi er meget åbne, vi er nye og vi vil gerne gøre året til en slags prøveår for, hvordan tingene skal forløbe. Og vi glæder os til at komme i gang.”

  Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

  Modtag Danhostel nyhedsbrev

  Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
  Nyt Danhostel åbner i Aalborg
  Cecilie Karlsson

  Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

  Årets Vært 2023 John Haurits
  Anette Brylov Hansen

  På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.