KONKURRENCE

    Anette Brylov

    VIND EN EVENTYRLIG CYKELFERIE I DANMARK

    Danhostels årlige event ”Eventyr i Danmark” bringer i år en konkurrence for alle friske cyklister! En fantastisk mulighed for oplevelser i Danmark – for 2 personer.

    I skal cykle rundt i Danmark i 7 dage og overnatte på 6 forskellige Danhostels. Undervejs skal i markedsføre jeres tur via. fx sociale medier, blogs, Youtube eller noget helt fjerde. I kan vælge imellem 2 ruter "Københavnerruten" og "Sønderjyllandsruten".

    Sådan deltager du i konkurrencen:

    Deltag i konkurrencen ved at sende en mail til danhostel@danhostel.dk, med jeres kontaktoplysninger og hvordan I vil markedsføre jeres cykeltur gennem Danmark samt fortælle om de 6 Danhostels på ruten. Danhostel vælger 2 vindere ud fra kreativitet og engagement. Husk at skrive hvilken af de 2 ruter I ønsker at vinde.

    Cykelturen foregår i uge 31 (københavneruten) og 32 (SønderJyllandsruten), så de deltagende i konkurrencen skal have tid i den uge. I vælger selv hvilken af de 2 cykelruter i foretrækker.

    Der bliver trukket to ”vinderhold” og præmien er cykelturen inkl. 6 overnatninger med morgenmad hos Danhostel, samt transport til startsted og transport hjem fra slutsted. Præmien inkluderer også 400 kr. ialt om dagen til frokost og aftensmad til hvert hold.

    Hvert hold vinder også én Strida cykel til en værdi af 4.900 kr, som skal benyttes og anmeldes på turen. Med kun 10 kg er Strida er verdens letteste foldecykel og den kræver ingen vedligeholdelse. I vælger selv hvilken anden cykel i vil tage med, men den skal nok være en praktisk cykel med plads til alt bagagen. Så kan i jo skiftes med at være trækcykel og være let og elegant. Læs mere om Strida cyklen på http://www.strida.dk/

    Vinderne forpligter sig til at markedsføre turen undervejs, sådan som det er aftalt med Danhostel.

    Konkurrencen slutter torsdag den 26. juni klokken 12. Vinderne får direkte besked på telefon.

    De to ruter, der kan vindes er:

    København:
    Danhostel Tisvilde, Danhostel Helsingør, Danhostel Hillerød, Danhostel Copenhagen City, Danhostel Ishøj og Danhostel Køge

    Sønderjylland
    Danhostel Esbjerg, Danhostel Ribe, Danhostel Rømø, Danhostel Tønder, Danhostel Padborg og Danhostel Sønderborg City

    Konkurrencen er slut og vinderne er fundet.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.