VIDSTE DU AT: Danhostel Sakskøbing

    Line Juhl Kronow

    På Danhostel Sakskøbing, som er en del af Sakskøbing Sportscenter, arbejder omkring 15-17 medarbejdere i det der hedder beskyttet beskæftigelse.

    På Danhostel Sakskøbing, som er en del af Sakskøbing Sportscenter, arbejder omkring 15-17 medarbejdere i det der hedder beskyttet beskæftigelse. Beskyttet beskæftigelse er en social indsats, der bl.a. retter sig mod personer med fysisk eller psykiske handicap.

    Her er hvad centerleder Janne Hansen selv siger om det at have medarbejdere i beskyttet beskæftigelse:

    ”Vi har jo vores skønne medarbejdere i beskyttet beskæftigelse. Det betyder, at de alle har et fysisk eller psykisk handicap – eller er placeret under psykiatrien. Fælles for de 15-17 stykker vi beskæftiger er, at de er GLADE, UMIDDELBARE OG UTROLIGT STOLTE AF DET ARBEJDE, DE UDFØRER. De arbejder indenfor de fleste af vores områder: reception, rengøring, køkken, udendørs havehold, indendørs vedligehold, osv. DE SÆTTER KULØR PÅ VORES ARBEJDSPLADS – og vores gæster tager rigtig godt imod dem.”

    Book overnatning på Danhostel Sakskøbing her.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.