Danhostel opruster med ny strategi og ny direktør

    Danhostel lancerer ved årsskiftet en ny strategi, der sætter fokus på vækst. Med udgangspunkt i en stærk kundeoplevelse og det gode værtskab, vil Danhostel sætte sig markant på overnatningsmarkedet for gæster, der prioriterer aktiviteter og oplevelser.


    Til at stå i spidsen for den nye ambitiøse strategi har Danhostel pr. 1. oktober ansat Ole Andersen som direktør. Ole har siden årsskiftet haft egen konsulentvirksomhed og var inden da 14 år i Wonderful Copenhagen som salgs- og marketingdirektør.

    “Danhostel har med ansættelsen af Ole Andersen fået en dygtig og markant direktør, der skal være med til at flytte Danhostel ind på første række i danskernes og udenlandske turisters bevidsthed”, udtaler Peer H. Kristensen bestyrelsesformand for Danhostel.

    ”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang - og sammen med dygtige, motiverede medarbejdere og medlemmer at udløse det kæmpe udviklings- og vækstpotentiale, som Danhostel indeholder”, siger Ole Andersen og fortsætter ”målet er at få skabt vækst og øge indtjeningen hos medlemmerne, hvilket skal ske gennem en styrkelse af kundeoplevelsen, brandet og historiefortællingen samt ved resultatskabende salgs- og markedsføringsaktiviteter. Danhostel vil også styrke sit samarbejde med oplevelseserhvervet og tage aktiv del i at skabe vækst i dansk turisme”.

    For nærmere oplysninger kontakt:

    Peer H. Kristensen                                                                             Ole Andersen
    Bestyrelsesformand                                                                           Direktør
    Telefon: 51 97 79 99                                                                         Telefon: 21 79 64 00

    Flere pressemeddelelser

    Anette Brylov
    På generalforsamling d. 3. april 2024 har medlemmerne i Danhostel enstemmigt valgt Helle Berthold Rosenberg som ny forperson i Danhostel. Hun afløser Poul Kristian Mouritsen, som de sidste syv år har…
    Anette Brylov
    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten…
    Anette Brylov
    Danhostel har siden 2019 arbejdet aktivt med FN’s Verdensmål og haft særligt fokus på de mål, som omhandler social lighed og social ansvarlighed.