Dansk og Historie Lejrskolefag

  Danhostel lejrskole

  Den ideelle lejrskole byder på en god kombination af underholdning og undervisning. Undervisningen skal helst være anderledes end den daglige, så man når ud til alle elever og så alle oplever lejrskolen, som noget helt specielt. Med et lejrskoleophold hos Danhostel har I muligheden for at kombinere overnatning og undervisning. Fagene Dansk og Historie kan du finde gode eksempler på her.

  Går jeres lejrskole til Bornholm, kan det anbefales at tage et besøg på Bornholms Middelalder Center hvor der er rig mulighed for at få en god og autentisk, historisk oplevelse.

  Med et lejrskoleophold på Danhostel Hillerød, kan I kombinere opholdet med et besøg på det spændende Frederiksborg Slot, der tilbyder gode guidede ture, hvor eleverne deltager aktivt og bliver intellektuelt udfordret.

  I kan lære meget mere om dansk søfart hvis I overnatter på Danhostel Svendborg og tager et kig på den historiske havneby, hvor alt er bygget op omkring havet og hvad vi gennem tiderne har brugt det til.

  Dette er blot nogle få eksempler på alle de gode oplevelser der venter. Klik ind på de enkelte Danhostels lejrskolesider og se hvad de kan tilbyde inden for fagene Dansk og Historie.