Krop og bevægelse - Lejrskolefag

  Danhostel Lejrskole

  Skal jeres lejrskole indeholde motion, sport, adventure og fysisk aktivitet, så skal I vælge et af vores Danhostels der specielt kan tilbyde noget på dette område.

  I øjeblikket er især klatring og udfordringer med højder populære.

  Går jeres lejrskole til Bornholm kan I besøge Highpark midt i Bornholms smukke natur, med 4 klatrebaner i forskellige kategorier, udfordringer og sjov for alle.

  Endelig er der klatreparken i Odense, der strækker sig over flere kilometer i trætoppene og også byder på udfordringer for alle aldre.

  Skal klassen opleve sport i mere jordnære højder, kan flere af vores Danhostels byde på lejrskole ophold i nærheden af sportshaller, hvor der er mulighed for mange forskellige aktiviteter. Dette benyttes især af idrætslejrskoler, hvor aktivitet er i fokus. Tager I eksempelvis til Danhostel Sønderborg-Vollerup er der mulighed for alt fra ridning til udlejning af cykler.

  Skal lejrskolen indeholde svømning kan I eksempelvis tage et kig på Danhostel Køge, hvor I gratis kan komme i Køge Svømmeland, når I overnatter på vandrerhjemmet. Der er, kort sagt, mange muligheder, og I kan læse meget mere på de enkelte Danhostels lejrskolesider.