Faciliteter

hunde er velkomne
wc og bruser/bad på værelset

Danhostel Ringsted

Overnat i romantiske omgivelser i den moderne middelalderby på Midtsjælland. Her finder I mærkevare outlet, gamle monumenter, nybagte boller og meget mere.

Ringsted er en af Sjællands ældste byer og ligger cirka 60 km fra København og med 16 km til Sorø. Ringsted by kan dateres tilbage til vikingetiden, men er en moderne handels- og kulturby med kongrescenter, musikhus og teater. Byen er fyldt med liv og oplevelser året rundt med f.eks. koncerter, byfester, festivaller, svømmeland, museer og cafeer.

Lækre nybagte boller og hjælp til at finde rundt
Få minutters gang fra Torvet i centrum af Ringsted kan I overnatte på den berømte gule Amtstuegård. På Danhostel Ringsted findes 16 værelser, som alle har eget bad og toilet. Her kan I stå op til duften af hjemmebagte boller og nyde de romantiske omgivelser. Vandrerhjemmet har en hyggelig tv-stue, en skøn træterrasse samt en dejlig have med bl.a. æbletræer, hvor I kan slappe af. Hertil kommer gratis Wi-Fi og TV på værelserne, men det vigtigste er personalet på Danhostel Ringsted, der byder velkommen med et smil. Og, de giver gerne en hjælpende hånd, hvis I har brug for oplysninger om de lokale forhold. Skal I på udflugt, så kan I også bestille en madpakke til turen.

Middelalder og mærkevarer
Overfor Danhostel Ringsted ligger Sankt Bendts kirke, der er byens vartegn. Det er den første murstenskirke i Danmark og er fra 1170. Gennem middelalderen var Ringsted den vigtigste by på Sjælland, da det var her, at der blev afholdt landsting. I dag er byen en hyggelig handelsby med mange lækre forretninger og aktiviteter. Ringsted er også Danmarks største outletby med Ringsted Outlet, hvor der er masser af attraktive tilbud i de mange mærkevarebutikker.  

Museer, monumenter, sport og kunst
Er I til sport og sved på panden, så skal I kun køre en kilometer for at komme hen til Ringsted Sportcenter med haller, boldbaner og svømmehal. Er I mere til museum og natur, så kan I se Ringsted Museum og vindmølle eller Sporvejsmuseet. I kan også cykle en tur rundt til Ringsteds monumenter og mindesmærker som f.eks. Tingstenene, C. Zahles Mindesten eller Dagmars Mindebrønd. En række gallerier har også fundet vej til Ringsted med alt fra billedkunst til pileflet. Kun 15 km mod nord ligger Skjoldenæsholm Gods, og I finder BonBon-land cirka en halv times køretur sydpå. Fra Ringsted er der 30-40 km til hhv. Køge, Roskilde og Holbæk.


Danhostel Ringsted – Historiske rammer i centrum af den midtsjællandske handelsby

Få minutters gang fra Torvet i centrum af Ringsted ligger Danhostel Ringsted, som er indrettet i den berømte Amtstuegård. Vandrerhjemmet består af 16 værelser, som alle har bad og toilet. Med gode faciliteter såsom badefaciliteter på alle værelser, tv-stuer, gratis Wi-Fi, værelser med tv og gode spisemuligheder er Ringsted Vandrerhjem en god men billig overnatningsmulighed. 

Vort personale giver gerne en hjælpende hånd med oplysninger om lokale forhold - eller en madpakke med til turen.

Ringsted er bygget op omkring Sct. Bendts kirke fra 1170, der ligger lige på den modsatte side af vejen fra Danhostel Ringsted.
I dag er byen fortsat en hyggelig handelsby med mange lækre forretninger og aktiviteter. Kun en kilometer fra vandrerhjemmet ligger Ringsted Sportcenter med haller, boldbaner og svømmehal. 15 km mod nord ligger Skjoldenæsholm Gods og Sporvejsmuseet og en god halv times køretur sydpå finder du BonBon-Land.

Personalet hos Danhostel Ringsted giver gerne en hjælpende hånd med oplysninger om området.

Adresse og kontaktinformation

Adresse
Sct. Bendtsgade 18, 4100 Ringsted
Telefon
+45 5761 1526
Vært(er)
Majanita Hansen og Esko Bassing
Email
ringsted@danhostel.dk

Åbningstider

01/01 - 31/12(Tid)

Info

Antal senge
62
Antal værelser
16
Antal værelser med bad og/eller toilet
16
Antal værelser uden bad og/eller toilet
0

Andre hostels i nærheden

Ingen ledige værelser? Find andre Danhostels i nærheden.
Danhostel Køge
Vamdrupvej 1, 4600 Køge
fra 225,00 kr.
Danhostel Roskilde
Vindeboder 7, 4000 Roskilde
fra 225,00 kr.
Danhostel Faxe
Østervej 4, 4640 Faxe
fra 200,00 kr.
Danhostel Ishøj Strand
Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj
fra 553,50 kr.