Danhostel Sandvig anmeldelser

  Joacim
  Grupper, DK
  01.Apr.2024
  8,00 ud af 10

  Der var kun en el kedel i køkkenet, og ikke noget varmt vand

  Danhostel Sandvig
  Hej, det er korrekt at der i vinterhalvåret ikke er varmt vand i gæstekøkkenet, MEN det er ser selvfølgelig i sommerhalvåret og højsæsonen. Håber I havde et godt ophold.
  Janne
  Venner, DK
  29.Mar.2024
  3,75 ud af 10

  Meget negativ modtagelse af personale i receptionen.
  Kom kl. 17.30, hvor beskeden var "ja, jeg venter kun på jer da i er de sidste". Og til spørgsmålet ift morgenmad "Det er uden for sæson, så der er ikke morgenmad"

  Danhostel Sandvig
  Hej Janne, Jeg beklager hvis du synes modtagelsen var negativ, det var bestemt ikke sådan hverken jeg eller (se det ud til) dine medrejsende oplevede det. Det blev sagt med et smil at I var de sidste der ankom og jeg kunne gætte jeres navn fordi det kun var jer der var tilbage. Mere var der ikke i det. At der ikke serveres morgenmad udenfor sæsonen står både på vores webside og på i den bekræftelse du har modtaget ved din booking. Og igen blev der med et smil sagt at det har vi ikke udenfor sæsonen. Jeg håber trods alt i har haft et godt ophold selvom du ikke brød dig om modtagelsen.
  N/A
  Familie med børn, DK
  03.Okt.2023
  4,17 ud af 10
  Danhostel Sandvig
  Hej, tak for din anmeldelse. Hvor ville vi gerne vide hvad vi kunne have gjort bedre.
  Jan
  Familie med børn, DK
  01.Okt.2023
  10,00 ud af 10

  Jeg kommer igen

  Danhostel Sandvig
  Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os til du kommer igen.
  Karina
  Forretningsrejsende/arbejde, DK
  25.Sep.2023
  7,92 ud af 10
  Danhostel Sandvig
  Tak for din anmeldelse.
  Susanne
  Venner, DK
  30.Aug.2023
  7,50 ud af 10
  Danhostel Sandvig
  Tak for din anmeldelse
  Janne
  Par, DK
  27.Aug.2023
  8,33 ud af 10

  Vi havde booket at vi havde hund med. Det var temmelig dyrt , og der var ikke en gang en vandskål eller tæppe til hunden
  Ud over det var opholdet som forventet på et hostel 😀

  Danhostel Sandvig
  Hej tak for din anmeldelse. Hund koster 100 kr. for hele opholdet og dækker den ekstra rengøring der er når der har været hund på værelset. Stort set alle gæster vi har med hund foretrækker at have deres egne skåle og tæpper med. Havde du spurgt efter noget, så fremskaffede vi det gerne. :-)
  N/A
  Par, DK
  27.Aug.2023
  9,58 ud af 10

  Kunne være en ide st oplyse andre gæster om 3 lejrskoleophold ved booking evt. bare med en opringning så man kunne vælge.

  Danhostel Sandvig
  Tak for den fine anmeldelse. Vi gør rigtig meget ud af at oplyse vores gæster om at der er lejrskoler på stedet hvis man får booket sig ind i vores lejrskole sæson, og jeg kan se at der faktisk også er sendt en mail til jer omkring det ret hurtigt efter I havde booket. :-)
  Pernille
  Venner, DK
  21.Aug.2023
  7,50 ud af 10

  Eneste minus var, at der var helt gennemsigtige gardiner på vores værelse, så et ønske om mørkere gardiner eller mørklægningsgardiner herfra.

  Danhostel Sandvig
  Tak for din anmeldelse. Det værelse I har boet på har både de tynde OG mørklægningsgardiner. :-)
  N/A
  Par, DK
  21.Aug.2023
  9,58 ud af 10

  Jeg vil gerne spise økologisk - så vidt muligt. Og et var der vist ikke mulighed for. Men det er kun et lille "men", vi var meget tilfredse.

  Danhostel Sandvig
  Tusinde tak for din anmeldelse. Desværre er økologisk ikke efterspurgt nok til at vi kan lave om til det og derved tage en højere pris.