Danhostel Kolding løber med titlen som årets Danhostel vært 2017

    Line Juhl Kronow

    På Danhostels Landsmøde lørdag d. 4. november, blev værten Sally Due Sperling kåret som årets vært 2017. Danhostel Kolding fik flest stemmer blandt medlemmerne af de 6 Danhostels, der var nomineret på baggrund af gæsternes anmeldelser.

    Med et stort flertal af stemmerne, vandt Sally fra Danhostel Kolding den velfortjente titel, som årets vært 2017. Sally vandt den fornemme pris i år, på baggrund af utallige positive gæsteanmeldelser på danhostel.dk. Danhostel Kolding bliver drevet som et exceptionelt godt Danhostel, hvor gæsterne altid får lidt mere end de forventer. Både rengøringsstandart en og ikke mindst morgenmaden, er helt i top og blandt de ting der får mange ros med på vejen.

    Ud over at drive et Danhostel til topkarakter, er Sally også en vellidt kollega til de andre Danhostel værter og hun høster meget respekt, for sin store hjælp til nye og gamle medlemmer.

    Danhostel Kolding driver et Danhostel, hvor der både er plads til familier, lejrskoler og ikke mindst forretningsrejsende. På stedet drives også nogle gode mødefaciliteter, med lækre lyse lokaler og ualmindelig god forplejning.

    Danhostels Hovedkontor ønsker Sally og Danhostel Kolding et stort tillykke med prisen.

    Læs mere om Danhostel Kolding her

    Læs også pressemeddelelse her.

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.