Feriehjælp med indhold

    Line Juhl Kronow

    Familieferie med hjerterum, har fået næsten en halv million kroner til at skabe ferie for socialt udsatte familier, på Danhostel Tisvildeleje i oktober 2016.

    Det helt specielle ved feriehjælp på Danhostel Tisvildeleje er, at familierne ikke kun får en familieferie med forkælelse, de får også nogle gode redskaber med hjem. Redskaber som kan hjælpe dem, med at blive bedre til at håndtere udfordringer i privatlivet og med børnene. De får gode råd om sund kost for små penge, økonomisk rådgivning og vejledning til privatøkonomien, konflikthåndtering og skilsmisse rådgivning, samt hvordan naturen kan benyttes, som en kilde til mental og fysisk sundhed. Dette varetages af organisationens specialister på de områder.

    Danhostel Tisvildeleje samarbejder blandt andet med organisationer som Care4you, Red Barnets lokalafdelinger og boligselskaber. Vigtigst af alt for ferieorganisationen Familieferie med hjerterum er netop at lave ophold og ferie med indhold, til sårbare børn og deres familier. Især de familier som ikke selv har økonomi og overskud til at tage på ferie.

    Du kan læse meget mere om dette her

    Vil du også opleve den gode stemning på Danhostel Tisvildeleje, så læs mere og book din overnatning her

     

    Du skal acceptere marketing cookies for at se og tilføje kommentarer.

    Modtag Danhostel nyhedsbrev

    Få konkurrencer, eksklusive tilbud, rejseinfo m.m.
    Nyt Danhostel åbner i Aalborg
    Cecilie Karlsson

    Velkommen til Danhostel Aalborg, som kan bookes allerede nu

    Årets Vært 2023 John Haurits
    Anette Brylov Hansen

    På Danhostels netop afholdte landsmøde i København, blev John Haurits fra Danhostel Svendborg således kåret som årets vært. Det blev han bl.a. for at give sine gæster mulighed for motion, hygge og andet socialt hvad enten det gælder en lejrskole et familietræf eller et hold kursister.