Aktive grupper

  Efter en god træning, skal man sove godt

  32 Danhostels tilbyder gruppeophold til aktive grupper

  Vi tilbyder moderne og professionelle ophold til aktive grupper – med lækker forplejning og personligt værtskab og gode fællesarealer.

  Vi har gode faciliteter og overnatningsmuligheder til alle typer af aktive grupper. Cykelhold, mountainbikere, golfspillere, idrætsgrupper, motionshold, fodbold, håndbold, eller familie til idrætsudøvere til stævner - vi har plads og kan rumme alle gruppetyper.

  Værelserne kan rumme fra én og op til 8 personer - jo flere personer pr. værelse, jo lavere pris pr. person. Vi har gode fællesrum, og mange har særlige møderum.

  Danhostel er specialister i gruppeophold og for dem som ønsker en aktiv ferie, er der rig mulighed for at udfolde sig. Alle vores Danhostels ligger tæt på gode cykelruter både til mountainbikere og motionscyklister. Se cykelruterne her.

  Prøv et gruppeophold på et af vores Danhostels, og nyd den uformelle stemning, det gode personlige værtskab, vores rummelige værelser og den gode pris.

  På Danhostel er I en gruppe hvis:

  • Gruppen består af mindst 10 personer.
  • Gruppens ophold bestilles og afregnes samlet.
  • Gruppearrangementer inkluderer typisk to daglige måltider samt slutrengøring med mindre andet aftales – vi er meget fleksible, så meget kan lade sig gøre. Dog er vandrerhjemmets gæstekøkken er forbeholdt enkeltpersoner og familier og kan dermed ikke anvendes af grupper.

  Du kan vælge at sende en forespørgsel til 3 forskellige Danhostels herunder.