Gruppeophold i Danmark

  Rummelige rammer til grupper

  Hos Danhostel er vi gode til at arrangere gruppeophold

  Danhostel har mange års erfaring i at arrangere ophold for grupper. Vores værter har derfor et bredt kendskab til jeres ønsker. Og det er vi stolte af!

  Din lokale Danhostel vært vil sørge for, at din gruppe får nogle gode oplevelser i hyggelige varme omgivelser. Alle vores hostels er forskellige, derfor har vi en bred palette af oplevelser, der ligger og venter på jer.

  Danhostel har 32 gruppecertificerede Danhostels fordelt over hele landet

  Vi der tilbyder moderne og professionelle ophold til grupper – med lækker forplejning og personligt værtskab.

  Vi har gode faciliteter til alle typer af gruppeophold, klubber, foreninger, uddannelsesinstitutioner, produktionsskoler, studiegrupper, pensionistgrupper, familier, personer med særlige behov, idrætsforeninger samt grupper der søger overnatning i forbindelse med events – vi har plads og kan rumme alle gruppetyper.

  Værelserne kan rumme fra én og op til 8 personer - jo flere personer pr. værelse, jo lavere pris pr. person. Vi har gode fællesrum, og mange har særlige møderum.

  På Danhostel er I en gruppe hvis:

  • Gruppen består af mindst 10 personer
  • Gruppens ophold bestilles og afregnes samlet

  Gruppearrangementer inkluderer typisk to daglige måltider samt slutrengøring med mindre andet aftales – vi er meget fleksible, så meget kan lade sig gøre. Dog er vandrerhjemmets gæstekøkken er forbeholdt enkeltpersoner og familier og kan dermed ikke anvendes af grupper.

  Grupper reserverer plads direkte på det enkelte Danhostel, og bestilling af gruppeophold skal altid være aftalt skriftligt med overnatningsstedet. Reglerne for afbestilling og evt. krav på erstatning, hvis afbestillingsreglerne ikke overholdes, bør fremgå af aftalen.

  Prøv et gruppeophold på et af vores Danhostels, og nyd den uformelle stemning, det gode personlige værtskab, vores rummelige værelser og den gode pris.

  Bestil gruppeophold i god tid - Indhent uforpligtende tilbud