Top Sportshostels

    Du skal acceptere marketing cookies for at se denne information.

    Træn, spis og sov ét sted

    Danhostel Top Sport er en række Danhostels, der er gået sammen om at tilbyde fodbold-, badminton-, håndboldspillere, svømmere og andre idrætsudøvere de allerbedste rammer. Hos Danhostel Top Sport er træningsfaciliteter og god kost i højsædet.

    Hos Danhostel Top Sport tilbyder vi en totalløsning, så det eneste dig og din klub skal tænke på er datoen. Resten ordner vi. Lige fra måltider, træningstider, kampe og sociale aktiviteter - selvfølgelig i samarbejde med jer og jeres ønsker.

    Over hele Danmark

    Der findes Danhostels over hele landet, fjorten steder har specialiseret sig i træningsophold og kan derfor kalde sig Danhostel Top Sport, hvor idrætscentret og Danhostel er bygget sammen for tilbyde sportsudøverne den allerbedste oplevelse.

    Danhostel Top Sport tilpasser træningsopholdet til netop din klub, jeres niveau og ønsker. Skal opholdet have 100 procent fokus på træning og sund kost eller er I mere til træning kombineret med socialt samvær?

    En kontakt til det hele

    Det eneste du skal gøre er at kontakte det Danhostel Top Sport, hvor I ønsker at afholde jeres træningsophold, derfra klarer vi resten.

    Ønsker dig og vennerne en aktiv weekend på Danhostel Top Sport, kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.