Oplevelser for børn i Vestjylland

  Smukke badestrande, skønne heder og klitlandskaber. Historiske bunkers langs vandet, fyrtårne og tilsandede kirker. Vestjylland er helt klart et besøg værd. Skal du have børnene med, så er her et par gode steder, der egner sig godt for hele familien.
   
  Bork Vikingehavn
  Bork Vikingehavn
  Her kan børnene få lov til at lege ægte vikinger. Kom og oplev vikinglegepladsen i fuld vikingeudstyr. Tag på den spændende runejagt eller sejl med minibåde. Der er desuden mange gratis aktiviteter i højsæsonen og andre der koster et lille beløb. Garanti for god underholdning og en god bid historisk oplevelse. I kan overnatte på Danhostel Hvide Sande, der ligger tæt ved.
  Se mere her: levendehistorie.dk
   
   
  Jyllands Park Zoo
  Denne dyrepark er helt speciel og udmærker sig ved, at give mange mulighed for, at komme helt tæt på dyrene og mulighed for, at røre og klappe ved flere af dem. Parken rummer mere end 700 dyr og fugle. Specielt foder til dyrene kan købes i kiosken på stedet, så man også har mulighed for fodringer. Her er også legeplads og gode overdækkede spisesteder, samt grill til fri afbenyttelse. Et oplagt sted, hvis I er i Herning eller omegn og måske overnatter på Danhostel Herning.
  Se mere her: jyllandsparkzoo.dk
   
  WOW park
   
  Wow Park
  Slå dig løs i en anderledes lege- og forlystelsespark og mærk pulsen i den eventyrlige skov! For legebørn i alle aldre. Har du lyst til at få en sjov oplevelse ude i naturen med hele familien? Så besøg WOW-Park ved Ringkøbing. Mærk suset når du går turen fra trætop til trætop. Opdag de spændende hytter oppe i træerne. Tag en rutsjebane ned igen. Klap de søde geder. Masser af sjove aktiviteter under sikre forhold, både højt oppe, nede på skovbunden og under jorden i troldehulen.
  Der er bålsteder til fri afbenyttelse, hvor du kan tilberede din medbragte mad. Du er også velkommen til at køb mad i den hyggelige café. Er I på sportsophold og holder aktiv ferie på Danhostel Ringkøbing Rofi Centret, så er det oplagt at tage Wow Park med på motionslisten.
  Se mere her: wowpark.dk

   


  Adventure Park
  Her er noget for alle både inde og ude. Prøv det sjove udendørsspil Bowls, eller tag et spil adventure golf på den flotte bane, der ligner en rigtig golfbane i miniformat. I kan også spille fodboldgolf, eller prøve de vilde bumper balls. Prøv en mekanisk hest eller hop indenfor og prøv skydesimulatoren. Udfordre jer selv i fodbold pool og andre sjove kombinations sportsgrene. Hvis I kører til Adventure park fra Danhostel Fjaltring, får I en unik køretur langs Vesterhavet. Turen kan klares på en lille time.
  Se mere her: adventure-park.dk
   
  Kystcentret Thyborøn
  Kystcentret Thyborøn
  Bliv meget klogere på, hvad der gør Vesterhavet så unikt. Lær om de kræfter der former kysten og skaber landskabet omkring. Besøg en bunker og se den flotte udstilling om sand, vand og forstand. Skab dine egne bølger og besøg den tilhørende krybdyrs zoo og mød de dyr, der er typiske for den vestjyske natur. 5.000 kvadratmeter fyldt med læring og underholdning. Ligger i gå afstand fra vores dejlige nye Danhostel Thyborøn.
  Se mere her: kystcentret.dk

   

  Danmarks Flymuseum
  Danmarks Flymuseum
  Gå på opdagelse i de mere end 50 udenlandske og danske luftfartøjer fra 1911 til 2000. Her er flere typer af fly, så som veteranfly, helikoptere, svævefly og jagerfly. Se også de mange små temaudstillinger bl.a. med nedstyrtede fly fra krigstiden. Ligger ved det dejlige Ringkøbing Fjord og tæt på Danhostel Ringkøbing.
  Se mere her: flymuseum.dk
   

   

  Jyllandsakvariet
  Jyllandsakvariet
  Han kan du kombinere et dejligt besøg i Jyllandsakvariet, med en sælsafari eller ravtur. Kom og hold krabber og klap en haj på ryggen. Børnene kan hoppe i en ubåd og de voksne kan se i et ægte periskop. Du kan selvfølgelig se fisk i alle farver, former og størrelser. Se også kæmpe blæksprutten og de mange flotte hajer. Ligger i gåafstand fra Danhostel Thyborøn.
  Se mere her: jyllandsakvariet.dk
   
  Golfparkvest
  Golfparkvest
  Minigolf bane på højt niveau. Glem alt om de gamle slidte eternitbaner, gemt væk i et skyggefuldt område. Hos GolfParkVest har de en top moderne 18-hullers minigolfbane med Adventure Golf. Du kan gå overalt på banerne, sceneriet er fantastisk smukt og virkelighedstro. Her er vandfald, smukke stensætninger og stisystemer, der gør banen til en lille park i sig selv. Plads til hele familien og med handikapvenlige faciliteter. Legeplads og boldspil er med i prisen. Overnat på Danhostel Nymindegab så er GolfParkVest lige uden for døren.
  Se mere her: golfparkwest.dk